Trail king 

Udfordre dig selv og vennerne i Danmarks nye mountainbike challenge. Det er nye spor hver dag. Det er udholdenhed. Det er på tid. 

Prøv 6 af Jyllands mest spændende og velbyggede spor på under 48 timer. Alle der gennemfører får et flot finisher diplom og en guldmedalje. Samtidig deltager man automatisk i lodtrækningen om fede præmier hver måned og en årspræmie, som afsløres på trailking.dk

I Viborg skal du ud på 2 spor, Stendalen og Ødalen, så det er helt oplagt at slutte din rute hos os, hvor de 48 timers strabadser belønnes med udendørs vildmarksbad, sauna og en topgastronomisk middag fra det Nordiske Køkken. 

Trail King Billet

Pris 695 kr. 

Tilmeld dig her

Trail King Starterkit

Udover dit helt eget starterkit indeholdende drikkedunk, powerbank, energipakke fra ATNU, adgang til Trail king udgaven i Singletracker og frokost hos en af de 5 sporværter.

Læs mere om vores frokost 

Overnatning

Midt i naturen ligger det atmosfærefyldte Niels Bugges Hotel indrettet badehotels-stil. Med din Trail King billet sparer du 25 % på vores værelser med eget bad og toilet, så du er sikret en god nats søvn ovenpå de mange timer i sadlen. I vores restaurant SKOV kan du spise som en konge uanset om du vælger 3-, 5- eller 7 retter.

Pris 1050 kr. for 2 personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Læs om Restaurant SKOV

Værelser bookes på forhånd. Rabatten er kun gældende ved forevisning af gyldig Trail King billet.

MTB-venlig på Niels Bugges Hotel

  • check Cykelopbevaring
  • check Cykelvask
  • check Plejekit fra Muc-off

Tilkøb

Ekstra overnatning
Få tid til at udforske alle Viborgs unikke spor, eksempel heden hvor både udholdenhed og kondition sættes på prøve.

Værelser fra 600 kr. inkl. morgenmad se flere priser her

MTB instruktør 
Pris 335 kr./timen - guidet tur eller teknik. En instruktør kan køre med en gruppe på 2-6 personer.
 

Vildmarksbad & Sauna
Pris 150 kr. pr. person
Inkl. leje af badekit: badekåbe, håndklæde og badetøfler

Frokost

Som en del af dit Trail King Starterkit venter der en lækker frokost på husets regning. Afhent din frokost på Niels Bugges Kro og tag den med ud på sporet, hvor du kan spise i den smukkeste natur. Vælg mellem nudelsalat med kylling eller dagens sandwich med en flaske kildevand og et stykke frugt - en let frokost der ikke ligger tungt i maven, så du kan blive den bedste på sporene. 

 

Få rutevejledning

keyboard_arrow_up
Loading...