Selskabsmenuer 

Vi har noget for enhver smag  

klik og find den menu der passer bedst til dig, når du holder fest i kroens lokaler eller på møllen 

Skal du holde selskab på hotellet kan se menuen her


 

Menu forslag på Niels Bugges Kro

Vælg mellem vores 3 forskellige menuer  - nemt og enkelt

Menu 1

  • Boullabaise med grillet brød og aioli
  • Chateaubriand 
  • Baked alaska

 

Pris 560,- pr. person

Minimum 12 personer

Menu 2

  • Torsk, selleri, hasselnødder og brunet smør
  • Culotte af sødmælkskalv, rødbeder, røget marv og løg
  • Øllebrød, yoghurt, æble og hyldeblomst

 

Pris 495,- pr. person

Minimum 12 personer

Menu 3

  • Grillet laks med skovsyresauce og broccolini
  • Helstegt poussin med svampe og grønt          
  • Citrontærte med vaniljeis

 

Pris 445,- pr. person

Minimum 12 personer

Buffet på Niels Bugges Kro

FORRETTER
Hvidvins dampet limfjordsmuslinger, med brød og aioli
Østers frites med sauce tartar.
Salade chevre chaud med gratineret gedeost fra loire
Tatar
Boullabaise 
Kalvecarpacchio tilkøb +45,-

 

HOVEDRETTER
Chateaubriand bordelaise
Coq au vin
Grøn salat
Grillet årstidsgrønt

 

DESSERTER
Tarte tatin med chantily
Tarte au citron
ELLER
Baked alaska (serveres ved bordet)

 

Pris pr. kuvert 540,-

Minimum 20 personer

 

***

Søndagsbuffet på Niels Bugges Kro

 Hver søndag mellem 12.00-14.30 kan du inviterer dine gæster på Niels Bugges klassiske buffet.
Buffeten er I vor sædvanlige kvalitet og kvantitet med hjemmebagt brød og forskelligt udvalg af frokostretter og lune retter.

Pris pr. person 248,-

Som selskab i eget lokale (min. 20 personer)
Pris pr. person 278,-

***

Brunch på Niels Bugges Hotel

Det hyggeligste formiddagsbord

Inviter venner og familie til vores populære brunch buffet med alt hvad dertil hører; hjemmebagt brød, egen honning, kager, pandekager, pålæg, ost, marmelade, æggeretter, laks, salater, frugt, cereals, yoghurt, mælk, kaffe, the, juice, hjemmelavet saft m.m.
Nyd en brunch i lyse, indbydende lokaler midt i Viborgs smukkeste natur.

 

Pris voksne 248,-/børn u. 12 år 138,-

Kan bestilles til alle dage på hotellet ved min. 30 personer á 288,- pr. kuvert

Nordisk Tapas på Niels Bugges Kro

DET KOLDE
Røget laks med rygeost, radisser og purløg
Rødbede med gedeost 
Grøn gazpacho
Saltede røgede mandler
Skinke salat med konserverede ramsløg 
Tatar med østers og løg
Torskerillete
Østers med syltede grønne jordbær 
Surdejsbrød med hjemmelavet smør
Tapioka med persillemayo
Fjordrejer med citron tilkøb + 58,-
Krabbe med glaskål og citrusurter tilkøb + 68,-
Blinis med stenbidderogn tilkøb +68,-
Vagtelæg med trøffel tilkøb +38,-
Jordskokkesuppe med persille tilkøb +32,-
Grønne asparges med fanøskinke og friskost tilkøb +38,-

 

DET LUNE
Krokketter på svineskank med estragonmayo
Havtaske med grillet spidskål
Kammuslinger med blomkål
Brisler med rygeost tilkøb +45,-

 

DET SØDE
Havtorn fromage
Rødgrødmedfløde
Isfad tilkøb +50,-

 

Pris pr. kuvert 690,-

Minimum 30 personer

Kan ikke købes som take away

Autentisk Tapas på Niels Bugges Kro

DET KOLDE
Grillede oliven
Saltede Mandler 
Bruschetta
Chacuteriefad
Capreze salat
Grøn salat med soltørrede tomater
Kødboller i tomat
Ceviche af hvid fisk
Gazpacho 
Stegte blæksprutter tilkøb +38,-
Gratieneret gedeost  tilkøb +38,-
Bagte Artiskokker tilkøb +28,-
Stegte kammuslinger tilkøb +50,- 

 

DET LUNE
Flamberet pasta i parmesan med trøffel.
Croqetas med dip
Friteret østers med sauce tartar
Gratineret løg
Lyn stegt tun tilkøb +30,-

 

DET SØDE & OST
Forskellige oste med tilbehør
Panna cotta
Churros 
Isfad tilkøb +50,-

 

Pris pr. kuvert 498,-

Minimum 25 personer

Kan ikke købes som take away

Har du spørgsmål til en menu?

Ring på tlf. 86638011

keyboard_arrow_up
Loading...