Selskabsmenuer 

Vi har noget for enhver smag  

klik og find den menu der passer bedst til dig, når du holder fest i kroens lokaler eller på møllen 

Skal du holde selskab på hotellet kan se menuen her


 

Menu forslag på Niels Bugges Kro

Vælg mellem vores 3 forskellige menuer  - nemt og enkelt

Menu 1

  • Grillet laks med sauce beurre blanc og broccoli
  • Chateaubriand af kalvemørbrad
  • Bagt Alaska 

 

Pris 560,- pr. person

Minimum 12 personer

Menu 2

  • Marineret torsk med urtecreme, saltede mandler, feldsalt
  • Culotte af sødmælkskalv med rødbeder, sauce af brunet smør, Pommes Croquette 
  • Clafoutis efter sæson med vaniljeis

 

Pris 495,- pr. person

Minimum 12 personer

Menu 3

  • Chevre chaud 
  • Helstegt poussin med svampe og grønt 
  • Citrontærte med vaniljeis

 

Pris 445,- pr. person

Minimum 12 personer

Buffet på Niels Bugges Kro

FORRETTER

Gougeres med rogn og creme fraice
Østers frites med sauce tartar.
Salade chevre chaud fra Loire med valnødder
Niels Bugges rørte tatar
Carpaccio af kalv
Foie gras terrine tilkøb +45,- pr. kuvert

 

HOVEDRETTER
Chateaubriand bordelaise
Coq au vin
Grøn salat
Grillet årstidsgrønt
Rørt kartoffelkompot 

 

DESSERTER

Clafoutis efter sæson med rørt vanilje
Panna Cotta med coulis
eller
Bagt Alaska (serveres ved bordet)

Pris pr. kuvert 540,-

Minimum 20 personer

 

***

Søndagsbuffet på Niels Bugges Kro

 Hver søndag mellem 12.00-14.30 kan du inviterer dine gæster på Niels Bugges klassiske buffet.
Buffeten er I vor sædvanlige kvalitet og kvantitet med hjemmebagt brød og forskelligt udvalg af frokostretter og lune retter.

Pris pr. person 248,-

Som selskab i eget lokale (min. 20 personer)
Pris pr. person 278,-

***

Brunch på Niels Bugges Hotel

Det hyggeligste formiddagsbord

Inviter venner og familie til vores populære brunch buffet med alt hvad dertil hører; hjemmebagt brød, egen honning, kager, pandekager, pålæg, ost, marmelade, æggeretter, laks, salater, frugt, cereals, yoghurt, mælk, kaffe, the, juice, hjemmelavet saft m.m.
Nyd en brunch i lyse, indbydende lokaler midt i Viborgs smukkeste natur.

Pris voksne 248,-/børn u. 12 år 138,-

 

Som selskab

Brunch fra kl. 11.00-14.00 
Derefter 750,- pr. påbegyndt time

Minimum 30 personer

Om søndagen kan der bookes eget lokale ved minimum 30 personer.
Er I over 46 personer, kan I få hele restauranten for jer selv. 

Pris voksne 288,-/børn u. 12 år 138,- 

Brunch kan bestilles til alle dage på hotellet ved
minimum 30 personer á 288,- pr. kuvert

Nordisk Tapas på Niels Bugges Kro

DET KOLDE
Røget laks med rygeost, radisser og purløg
Rødbede med gedeost 
Grøn gazpacho
Saltede røgede mandler
Skinke salat med konserverede ramsløg 
Tatar med østers og løg
Torskerillete
Østers med syltede grønne jordbær 
Surdejsbrød med hjemmelavet smør
Tapioka med persillemayo
Fjordrejer med citron tilkøb + 58,-
Blinis med stenbidderogn tilkøb +68,-
Grønne asparges med fanøskinke og friskost tilkøb +38,-

 

DET LUNE
Krokketter på svineskank med estragonmayo
Havtaske med grillet spidskål
Kammuslinger med blomkål
Brisler med rygeost tilkøb +45,-

 

DET SØDE
Æblekage
Rødgrød med fløde
Isfad (min. 50 pers.) tilkøb +50,- 

 

Pris pr. kuvert 690,-

Minimum 30 personer

Kan ikke købes som take away

Tapas på Niels Bugges Kro

DET KOLDE
Grillede oliven
Saltede Mandler 
2 slags bruschetta
Chacuteriefad
Caprese salat med frisk buffalo mozzarella 
Grøn salat med soltørrede tomater
Kødboller i tomat
Ceviche af hvid fisk
Gazpacho 
Stegte blæksprutter tilkøb +38,-
Gratieneret gedeost  tilkøb +38,-
Stegte kammuslinger tilkøb +50,- 

 

DET LUNE
Flamberet pasta i parmesan med trøffel.
Croqetas med dip
Friteret østers med sauce tartar
fyldte savoykål

 

DET SØDE & OST
Forskellige oste med tilbehør
Panna cotta
Tiramisu
Isfad (minimum 50 personer) tilkøb +50,-

 

Pris pr. kuvert 498,-

Minimum 25 personer

Kan ikke købes som take away

Har du spørgsmål til en menu?

Ring på tlf. 86638011

keyboard_arrow_up
Loading...