Ved du allerede, hvad du skal have?

Ellers kan du bruge ikonerne herunder til se vores spændende menuer 


 

Frokost

Serveres fra kl. 12.00-17.00

 

Lunchtallerken
Dagens udvalg af fisk, lunt og ost - spørg tjeneren
238,-

Æggekage
Bacon – purløg – tomater – sennep – rødbeder – grøn salat – hjemmebagt rugbrød 
168,-

Moules Frites 
Alt hvad du kan spise – grov aioli – sprøde urter – håndskårne pommes
228,-

Pariserbøf 
Af økologisk kødkvæg fra Dollerup Bakker – revet peberrod – rå æggeblomme – kapers – pickles – rødbeder – karse 188,-

 

Moderne smørrebrød


Modnet Christiansø Pigens sild – fennikel – æbler – karry 

Roastbeef – peberrod – ristede løg 

Kartoffel – løvstikke – purløg – radise  

Smilende æg – rømø rejer – blomkål – trøffel 

Okse tatar – æggeblomme – estragon sennep – friterede kapers

Hønsesalat – sprødt kyllingeskind – drueagurker – brøndkarse 

 

Valgfri 2 stk. 220,-  3 stk. 278,-

Kan ikke deles, minimum 2 stk. bestilles pr. person

 

Bordbestilling ring på tlf. 86638011

A la Carte

Serveres fra kl. 18.00


FORRETTER

Moules marinières 128,-
Muslinger dampet i hvidvin med brød og pastis

Boullabaisse 142,-
Fransk fiskesuppe med brød og aïoli

Østers naturel 148,-
6 stk. med grillet citron

Østers frites 148,-
6 stk. med sauce tartare og spinat an branche

Chevre Chaud 126,-
Gratineret gedeost på salat med valnødder og honning fra Dollerup

Steak tartare 155,-
Klassisk rørt - hertil salat


HOVEDRETTER

Havtaske 265,-
Stegt på ben med sauce choron og petit farci

Coq au vin 270,-
Poussin med pommes pure

Peberbøf 365,-
Pommes rösti og stegt hjertesalat

Chateaubriand (min. 2 pers) 350,- pr. pers
Pommes croquet, grillet spidskål og sauce bordelaise


OSTEVOGN

Forskellige franske og danske oste 5 stk. 139,-
Faster Idas æblegelé og hjemmelavede kiks. Herefter pr. 2 stk. 50,-


DESSERT

Bagt Alaska 128,-
Vaniljeis med passionsfrugt, marengs og cognac

Chokolade Fondant 128,- 

Crème brûlée 118,-
med blodappelsinsorbet


BØRNEMENU

Serveres til børn under 12 år

Hakkebøf 88,-
Med pommes, ketchup og grøntsager

Stegt rødspættefilet 88,-
Med remoulade og rugbrød 

Frugt og grønt tallerken 68,-

 

Udvalg af Hansens Flødeis

Bordbestilling ring på tlf. 86638011

Fars Food

Fra kl. 17.00-19.00
 

Hver onsdag - Voksne 128,- /Barn u. 12 år 64,- 

 

Bestilling senest kl. 15.00 på dagen - antallet er bindende efter kl. 15.00

 

Kalender 

14/6 Stegt vesterhavsrødspætte, persille, smørsovs og hvide kartofler 

21/6 Stegt svinekam, rødkål, skysovs, hjemmesyltede asier og hvide kartofler 

28/6 Fish’n’Chips med Tatarsovs

5/7 Hjemmelavet Shawarma 

12/7 Græske bøffer med tzatziki og stegte kartofler 

19/7 Wienerschnitzel med pommes sauté og sky sovs

26/7 Grillede svinekoteletter med hyldeblomst og cidereddike 

2/8 Moules frites med aïoli 

9/8 Sydamerikansk onsdag 

16/8 Kalveculotte med grøntsager og skysovs

23/8 Appelsin- og fennikelmarineret torsk med rosenkålssalat og kikærter, æble og kapers 

30/8 Fiskefrikadeller med groft brød salat og remoulade 

6/9 Mexicansk onsdag 

13/9 Stort stjerneskud 

20/9 Ungarnsk gullasch

27/9 Vegetar aften 

4/10 Labskovs, hakket purløg, rødbeder og hjemmebagt rugbrød 

11/10 Thai onsdag 

18/10 Stuvet spidskål med frikadeller 

25/10 Boller i karry med ris og sød chutney 

1/11 Dyreragout med æblegele og hvide kartofler 

8/11 Stegt flæsk, rødbeder, persillesovs og hvide kartofler 

15/11 Kalvefrikassé 

22/11 Helstegt oksetykkam perleløg og surt/ sødt 

29/11 Bøf stroganoff med kartoffelmos og surt 

6/12 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

13/12 Stegt Svinekam med rødkål, svesker, skysovs og hvide kartofler 

20/12 Brunkål med hjemmerørt stærk sennep og hjemmebagt rugbrød 

Bordbestilling ring på tlf. 86638011

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet

keyboard_arrow_up
Loading...