Overnatning langs Hærvejen i naturskønne omgivelser

Besøg Niels Bugges univers når du er i Viborg og overnat på Niels Bugges Kro lige ved Hald Sø eller Niels Bugges Hotel i egeskoven.

Kroen er gennem årene blevet vedligeholdt og restaureret med nænsom hånd, med stor respekt for stedet og historien. Hotellet er indrettet i en indbydende badehotel-stil. 

Alle værelser er indrettet personligt - glæd dig til at sove sødt i skovens dybe stille ro. 

Check ind

på jeres værelser fra kl. 14.00.

Check ud

kl. 10.00 næste formiddag.

Overnat på kroen

Bo helt autentisk i tradition med de gamle kroer, dengang hvor der hverken var TV eller radio på værelserne. Læg mobilen fra dig, og lad tiden stå stille på den lille kro med de kun 4 dobbeltværelser og en suite (tv.). Til værelserne hører der fællesstue, terrasse, have og mulighed for at benytte vores udendørs vildmarksbad og sauna - helt ideelt når I vil have tid sammen.  

Priser fra 700 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

 

Overnat på hotellet

Træd ind i et univers fyldt med nostalgisk indretning i ægte badehotel-stil med alt fra lyse vægge og badekar på løvefødder til mørke mahogni-møbler. Alle 17 værelser er i forskellige størrelser og indrettet personligt, som gør stedet til en lille unik perle, du ikke finder andre steder. I den store have kan du slappe af under de store egetræer eller benytte dig af vores udendørs vildmarksbad og sauna.

Priser fra 600 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

 

Overnat i annekset

Snyd ikke dig selv for en overnatning i vores mest charmerende hideaway. Bo på toppen af Dollerup Bakker i hyggeligt træhus med soveværelse, stue og eget bad/toilet - helt ugeneret fra trafik og omgivet af smuk natur. Perfekt til hygge, nærvær og kvalitetstid.

Priser fra 700 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

Morgenmaden er altid inkluderet

Start morgenen med vores lækre morgenmadsbuffet på Niels Bugges Hotel. Bor du på kroen eller i annekset, kan du nemt tjekke ud på hotellet efter du har spist. 

Mandag til fredag
Kl. 7.00-10.00

Lørdag og søndag
Kl. 8.00-10.00

Gå ikke sulten i seng

Både kroen og hotellet har hver en restaurant, som er kendt for det høje gastronomiske niveau og kvaliteten. Skal vi booke et bord til dig?

Bordbestilling på tlf. 86638011

 

Besøg restauranten på kroen

Besøg restaurant SKOV 

 

 

Gå ikke sulten i seng

Både kroen og hotellet har hver en restaurant, som er kendt for det høje gastronomiske niveau og kvaliteten. Skal vi booke et bord til dig?

Ring og book

 

Besøg restauranten på kroen

Besøg Restaurant SKOV

keyboard_arrow_up
Loading...