Overnatning langs Hærvejen i naturskønne omgivelser

Besøg Niels Bugges univers når du er i Viborg og overnat på Niels Bugges Kro lige ved Hald Sø eller Niels Bugges Hotel i egeskoven.

Kroen er gennem årene blevet vedligeholdt og restaureret med nænsom hånd, med stor respekt for stedet og historien. Hotellet er indrettet i en indbydende badehotel-stil. 

Alle værelser er indrettet personligt - glæd dig til at sove sødt i skovens dybe stille ro. 

Check ind

på jeres værelser fra kl. 14.00.

Check ud

kl. 10.00 næste formiddag.

Overnat på kroen

Lige ved Hald Sø i den smukkeste natur, kan du med god samvittighed at lægge mobilen fra dig og lade tiden stå stille på den lille kro med de kun 2 dobbeltværelser og en suite. Til værelserne hører der terrasse, privat have og mulighed for vildmarksbad og sauna.

Dobbeltværelserne kan bookes fra 12. marts 2018

Priser fra 950 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

Overnat i havehuset

Helt tilbagetrukket i kroen egen private have, finder du denne lille unikke perle. Havehuset, som vi kalder det, er et skønt lille hus, med stue, soveværelse (og TV), eget bad/toilet og søkig. 

Huset er beliggende med kun 5 meter til skov og front ned mod søen. Helt ideelt til dig, der gerne vil have masser af ro og smuk natur. 

Pris 1350 kr. inkl. morgenmad (fast pris maks. 2 pers.)

Book online

Overnat på hotellet

Træd ind i et univers fyldt med nostalgisk indretning i ægte badehotel-stil med alt fra lyse vægge og badekar på løvefødder til mørke mahogni-møbler. Alle 17 værelser er i forskellige størrelser og indrettet personligt, som gør stedet til en lille unik perle, du ikke finder andre steder.

Priser fra 600 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

 

Overnat i annekset

Snyd ikke dig selv for en overnatning i vores mest charmerende hideaway. Bo på toppen af Dollerup Bakker i hyggeligt træhus med soveværelse, stue og eget bad/toilet - helt ugeneret fra trafik og omgivet af imponerende natur. Perfekt til hygge, nærvær og kvalitetstid.

Priser fra 700 kr. inkl. morgenmad se flere priser

Book online

Morgenmaden er altid inkluderet

Start morgenen med vores lækre morgenmadsbuffet på Niels Bugges Hotel. Bor du på kroen eller i annekset, kan du nemt tjekke ud på hotellet efter du har spist. 

Mandag til fredag
Kl. 7.00-10.00

Lørdag og søndag
Kl. 8.00-10.00

Vildmarksbad og sauna

Både på kroen og hotellet har du mulighed for at komme i et dampende varmt spa bad under åben himmel. Vi varmer vandet op med brænde i 6 timer forinden, varmer saunaen op og lægger badekit på dit værelse, så du er klar til komplet afslapning.

Perfekt til de kolde dage eller i regnvejr, hvor kroppen er helt dækket af det varme vand.

Pris 150 kr. inkl. badekit (lån af badekåbe og badehåndklæde, engangstøfler og en smart mulepose du må tage med hjem) 

Gå ikke sulten i seng

Både kroen og hotellet har hver en restaurant, som er kendt for det høje gastronomiske niveau og kvaliteten. Skal vi booke et bord til dig?

Bordbestilling på tlf. 22155229

 

Besøg restauranten på kroen

Besøg restaurant SKOV

Gå ikke sulten i seng

Både kroen og hotellet har hver en restaurant, som er kendt for det høje gastronomiske niveau og kvaliteten. Skal vi booke et bord til dig?

Ring og book

 

Besøg restauranten på kroen

Besøg Restaurant SKOV

keyboard_arrow_up
Loading...