Niels Bugges Hotel

Idyllisk hotel i Midtjylland

Midt i Hald Ege Skov finder du Niels Bugges Hotel. Her venter dig et hotelophold, du ikke finder andre steder.

Med egeskoven som en imponerede kulisse – atmosfærefyldte værelser og nordisk gourmet på menuen, er Niels Bugges Hotel et sted, hvor du kan slappe af og lade op.

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et ophold.

Restaurant Skov

Glæd dig til at nyde en udsøgt nordisk gourmetoplevelse i smukke omgivelser. Vi byder dig på mad med udgangspunkt i den danske sæson, og med det åbenlyse og naturlige som tilgang i hver enkelt ret.

Sundhed og økologi er højt prioriteret og råvarer og inspiration hentes fra skoven, heden, søen og markerne omkring os, ligesom krydderurterne også er fra egen have.

En tur i skoven – totaloplevelsen

Med denne udsøgte tasting menu, behøver du ikke vælge det ene eller det andet fra menukortet. Her smager du lidt af det hele serveret i 7 retter med små overraskelser undervejs. Inklusiv i prisen er vinmenu, kaffe og avec.

Pr. person 1490,- 

Ring og bestil

Søndagsbrunch 

Start søndagen på Niels Bugges Hotel med vores populære brunch buffet med alt hvad dertil hører.

Pris voksne 248,-/børn u. 12 år 138,-

Om søndagen kan der bookes eget lokale ved minimum 30 personer - er I over 45 personer kan I få det hele for jer selv. 

Pris voksne 288,-/børn u. 12 år 138,-

Brunch kan bookes til alle dage ved minimum 30 personer.

Ring og bestil

Historien om hotellet

Niels Bugges Hotel startede oprindelig som et pensionat med 12 værelser og en helårsrestaurant tilbage i 1933, som dengang blev kaldt for Egekrogen.
Bygningen blev tegnet af datidens berømte arkitekt Søren Vig Nielsen, og de sorte bjælker til bindingsværket, som stadig er bevaret i dag, blev hentet fra 4 forskellige skove i landet – blandt andet fra Egeskoven i Hald Ege. 

I 1942 overtog Frøken Andersen Egekrogen og drev stedet som hotel pension fremtil 1959, hvor hun "forærede" bygningen til kommunen til brug som alderdomshjem.

Efter lukningen af alderdomshjemmet køber Poul og Gitte Nielsen, daværende ejere af Niels Bugges Kro, bygningen, og moderniserer stedet i 2004.
2 år senere åbner de restauranten på hotellet, som får Gittes familienavn, Skov.

Vi glæder os til at give dig en oplevelse,
du ikke har fået før.

— Holdet bag Niels Bugges Hotel

 

keyboard_arrow_up
Loading...