Sommertilbud: Spar 44 % på dit næste kroophold

Kunne du tænke dig et ophold, som er fedt i alt slags vejr (ja det er meget love!), og som du ovenikøbet får til en last-minute-pris?

I hele juli tilbyder vi 44 % rabat på 2 overnatninger i dobbeltværelse på Niels Bugges Kro inkl. morgenmad og en middag for 2 i vores franske brasserie, hvor bøfferne flamberes, tataren bliver rørt ved bordene, ostevognen triller gennem restauranten og der stikkes ild i cognacen, som hældes udover den indbagte is ved servering.

 Nåede du ikke at bestille i juli?
Vi forlænger kampagnen i hele august! 

 

Pris pr. person fra 952 kr. - normalpris 1700 kr.

Book nu 

Vælg de to nætter du ønsker at bo på kroen.
Brug kampagnekoden: juli for at få rabatten

Menuen

Lad dig overraske, når vores dygtige kok sammensætter en lækker 2-retters menu i fransk brasserie-stil (inkluderet i tilbuddet). Vælg a la carte på anden dagen* eller besøg vores Restaurant SKOV med Nordisk menu. 

*Obs. kroens restaurant er lukket søndag aften, men Restraunrant Skov har åbent. 

Overnatning

Bo helt autentisk i traditon med de gamle kroer, dengang hvor TV og radio ikke var på værelset og bad/toilet lå særskilt på gangen. Tilhørende til de 4 charmerende værelser er der tv-stue, udenddørs privat terasse og have tilbagetrukket fra trafik og larm. 

Vil du forkæles lidt ekstra? Opgrader til vores store suite eller fotogene havehus, begge med søkig, eget bad/toilet og TV.

Morgenmad

Hver morgen serveres der en skøn morgenmadbuffet med udvalg af hjemmelavet- og økologiske produkter på Niels Bugges Hotel blot 3 min. kørsels fra kroen.

Du kan også låne en GRATIS MTB frem og tilbage fra morgenmaden, så du starter din morgen med god energi.

Aktiviteter til al slags vejr

Vi sørger for overnatning, en middag og morgenmad, men det er helt op til dig, hvordan resten af dit ophold skal sættes sammen. Uanset hvad slags vejr det er, vil der være noget at lave.

Om det er regn eller sol - tag en forfriskende svømmetur i Hald Sø og bliv gennemvarmet i den udendørs sauna eller slap af i vores varme vildmarksbad under trækronerne med udsigt til søen. 

Sådan får du rabatten

Book opholdet online og vælg ankomstdato og afrejsedato i kalenderen eks. fra d. 1. august til d. 3. august. Indtast kampagnekoden: juli

Tilkøb af aktiviteter kommer i løbet af bookingprocessen.

 

Book her

Rabatten kan kun fås ved online bestilling og gælder kun i juli og august
Der tages forbehold for udsolgte dage

keyboard_arrow_up
Loading...