Nytårskoncert

27. januar 2018

En ægte nytårskoncert som vi kender den fra Wien. Smukke toner fra operettens verden, virtuos musik for violin og klaver i Stenladen på Dollerup Mølle. Vi forkæler dig med bobler og nytårs souper tilberedt af Niels Bugges Kro & Hotels egne kokke.

 

Artister

Ditte Højgaard Andersen · sopran
Som en af skandinaviens bedste koloratursopraner er Ditte en efterspurgt koncertsanger, og har i de seneste år været aktiv på en lang række operahuse i Europa.

Læs mere om Ditte her

 

Jens-Christian Wandt · tenor

En af Danmarks bedste tenorer, som har sunget over det meste af Europa, i USA og Australien. Han har desuden optrådt i de fleste store kulturhuse og koncertsale i Danmark. Karrieren tæller da også flere album udgivelser, mens han også har vundet forskellige priser.

Læs mere om Jens-Christian her

 

Søren Rastogi · Klaver

Uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og tidligere solist med Aarhus Symfoniorkester. Søren har vundet flere priser ved forskellige konkurrencer, heriblandt Den Danske Steinwayfestival, Nordisk Pianistkonkurrence og Mendelssohnkonkurrencen i Berlin.

Læs mere om Søren her

 

Tue Lautrup · Violin

Debutterede i 1997 og er i dag koncertmester med Aarhus Symfoniorkester. Tue optræder på flere cd'er bl.a. på Dacapos nyeste indspilninger af Carls Nielsen kammer og klaverværker. Ved siden af har Tue travlt både som kammermusiker, lærer og medlem af Aros String Quartet.

Læs mere om Tue her

 


 

Billetten er inkl.

Bobler og snack
Nytårs souper
1/2 fl. vin
Kaffe og kransekage

Sted
Dollerupvej 184

Tid
27. januar Kl. 18.30

Pris
Kr. 850,- pr. kuvert + gebyr

keyboard_arrow_up
Loading...