Dollerup Mølle

Smukke lokaler til mange formål

Viborgs nye event-sted ligger i Dollerup Bakker. I løbet af året arrangerer vi anderledes arrangementer, som du ikke finder andre steder.

Med kun 150 pladser ved hver arrangement er du sikret en unik og intim oplevelse, når dine yndlingskunstere optræder på scenen.

2016 bød blandt andet på intimkoncert med Marie Carmen Koppel, vinsmagning og gourmet med Peter Vinding-Diers og standup med Mick Øgendahl, Jacob Wilson, Jonatan Spang, Christian Fuhlendorff, Mikkel Rask og Mikkel Klint Thorius.

Vores events bliver arrangeret løbende, og du kan være blandt de første til at høre om det.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev

Hold din næste fest på Møllen

Foruden vores egne events afholdes der i løbet af året flere store fester både private og firmaer. 

Møllen består af 3 bygninger med lokaler i forskellige størrelser, som egner sig til større forsamlinger på 50-150 personer. Hvad enten det er konfirmation, bryllup eller personalefest, har møllen de smukkeste lokaler, der vil imponere hver en gæst.

Historien om Møllen

Dollerup Mølle har ingen møllevinger, for her blev der produceret uld til uldent undertøj ved hjælp af en vandmølle, som var starten på et ægte industrieventyr. Fra 1830 til 1930 voksede tekstilfabrikken til mere end 200 ansatte og var dermed en af Danmarks største, men flere brande lagde fabrikken i ruiner, og den sidste medarbejder blev afskedigt i 1967.

I dag forpagter Niels Bugges Kro & Hotel lokalerne, som blev løbende er blevet i standsatte siden 2014.

keyboard_arrow_up
Loading...