Workshops


 

Orienteringsløb

Har du lyst til at prøve kræfter med løb på en ny måde, så hop med på denne workshop. Her er det ikke kun benene, men også evnen til at vende kortet rigtig og finde den rigtige retning, der bliver udfordret. Det er sjovt, udfordrende og rigtig god træning. Vi starter med en introduktion til kortet og prøver i fællesskab at finde et par poster. Herefter er der mulighed for at prøve kræfter med ruter af varierende længde og sværhedsgrad, så alle uanset niveau kan blive udfordret.

 

Løb & Mindfulness

Med Løb & Mindfulness workshoppen vil du blive overrasket over, hvor meget tættere, du kommer på en autentisk løbeoplevelse. Vi arbejder med ”skærpet bevidsthed” på løbeturen. Men udover at træne målrettet i at rette opmærksomheden andre steder hen, end de fleste er vant til, vil det også handle om evnen til at være orienteret mod det at opleve.

 

 

Løb & styrketræning

Med Løb & styrketræning får du inspiration til at få styrketræning integreret i din løbetur. Vi afprøver, hvordan du i din løbetur får klaret styrketræningen på en sjov og inspirerende måde. En af grundtankerne er, at der tages udgangspunkt i det, som vi møder på vores vej.

keyboard_arrow_up
Loading...